Gods of Boom 27.0.237 Sonsuz Cephane Hileli APK İNDİR!

 

Gods of Boom, online yani internet üzerinden oynanan FPS savaş oyunudur. Oyunda iki farklı takım bulunuyor. Herhangi bir takıma katılarak rakip takıma karşı savaşıyorsunuz. Oyundaki silahlar bütün kullanıcılara ücretsiz olarak veriliyor. Ancak bu silahlara farklı görünüşler satın alabiliyorsunuz. Bunu yapabilmek için ise para kazanmanız gerekiyor. Gods of Boom oyununda para kazanmanın yolu oyunu sürekli oynamaktan geçiyor. Oyunda geçirdiğiniz vakit ne kadar fazlaysa kazandığınız para da o kadar artıyor. Oyunun kontrolleri ve grafikleri bilgisayardan tanıdığımız Counter Strike oyunlarına benziyor. Yönleri ve hareketleri ekranın sol köşesinden yönetebilirken silah ve saldırı panelleri ekranın sağ bölümünde bulunuyor. Ayrıca elinizdeki silahı değiştirmek için sağ altta bulunan simgeye bir kez tıklayabilirsiniz. Bomba atmak ve iyileşmek için ise ateş tuşunun üzerinde bulunan düğmeleri kullanabilirsiniz.

Gods of Boom oyununda rakiplerinizi kolayca alt etmek için güzel noktalar belirleyin. En iyi olduğunuz silahı seçin ve savaşmaya başlayın. Oyunun tek zor yanı cephanenin hemen bitmesi. Ve bu cephaneyi doldurmak için rakip takımdan birini alt etmeniz şart. Rakip takım oyuncuları silahlı olacağı için cephanesiz bir şekilde savaşmak sizin için bir hayli zor olacaktır. İşte tam da bu yüzden yegenlerimi yani sizi düşünerek Gods of Boom sonsuz cephane hileli apk’yı paylaşıyorum. Siz de bu apk dosyasını telefonunuza indirerek sınırsız cephaneye kavuşabilirsiniz. Böylelikle mermileriniz ve bombalarınız hiçbir zaman tükenmeyecek. Bu da rakiplerinizi çok daha kolay alt edebiliyor olmanızı sağlayacaktır.

Gods of Boom Hile Kullanımı:

Gods of Boom hileli apk'da sonsuz cephane ve anında şarjör yenileme hilesi bulunmaktadır. Oyuna girdiğinizde hile aktif olur.




Yorum Gönder

0 Yorumlar

kapat
KOLSUZ OYUNCU